سه‌شنبه‌های تکریم این هفته استان هرمزگان در منزل شهید علی اکرامی
سه‌شنبه‌هاي تکريم اين هفته استان هرمزگان در منزل شهيد علي اکرامي

سه‌شنبه‌های تکریم این هفته استان هرمزگان در منزل شهید علی اکرامی

طرح ملي « سه شنبه هاي تکريم » اين هفته هرمزگان با حضور مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي، مدير ستاد هماهنگي کانون هاي مساجد و رئيس اداره بنياد شهيد بندرعباس در منزل مادر شهيد « علي اکرامي » برگزار شد.
شناسه خبر : 16497 تاریخ انتشار : ۱ مهر ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۴:۰۹

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای(فهما) از استان هرمزگان، « رضا کمالی زرکانی » در این دیدار ضمن تکریم خانواده معظم شهید علی اکرامی، از سه شنبه های تکریم به عنوان یکی از طرح های بسیار اثرگذار ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد یاد کرد و گفت: نشر فرهنگ ایثار و شهادت یکی از نیازهای مهم امروز جامعه است.

 

وی با بیان اینکه هر هفته که در قالب سه شنبه های تکریم خدمت خانواده های شاهد می رسیم باعث می‌شود تا کارمان با برکت شود، افزود: این دیدارها و مرور زندگی خانواده های معظم شهیدان یادآوری می کند که برای موفقیت در امور در شرایط کنونی کشور باید از روش زندگی این خانواده ها الگو بگیریم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان با ذکر این نکته که خانواده های شهدا برای پاسداری از دین و ارزش ها از عزیزترین های خود(فرزندانشان) گذشتند، عنوان کرد: اگر امروز مسئولان روش خانواده های شاهد را درپیش بگیرند به طور قطع و یقین در انجام امور می توانیم موفق تر عمل کنیم.

 

حجت الاسلام « احمد پهلوانی » نیز با اشاره به جایگاه شهدا، گفت: امروز هرآنچه داریم از اقتدار ملی تا عزت ملت ایران همگی مرهون جانفشانی شهدا و صبوری خانواده های معظم آنان است.

 

وی افزود زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای عزیز، تکریم خانواده های معظم شهدا به عنوان اسوه های ایثار، صبر و مقاومت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مهم ترین هدف طرح سه شنبه های تکریم است.

 

فتح آبادی، رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بندرعباس نیز با قدردانی از طرح سه شنبه های تکریم، گفت: سرکشی و دلجویی از خانواده های شهدا وظیفه ای همگانی است.

 

 

 شهيد علي اكرامي 25 بهمن سال 1349 در محله نايبند جنوبي بندرعباس به دنيا آمد، يادگار خليل و مريم تا سوم راهنمايي تحصيل كرد و از كودكي با مسجد زين العابدين محله ‌شان انس ديرينه داشت.
شهريور 59 و در زماني كه جنگ تحميلي صدام بعثي برضد ايران اسلامي آغاز شد، علي كودكي 10ساله بود و دوران شيرين كودكي را با كتاب و قلم طي مي كرد.


عشق و علاقه دفاع از كشور و ديدن صحنه دلاوري هاي رزمندگان او را مشتاق مي كرد كه زودتر بزرگ شود و او نيز همچون ساير رزمندگان به جبهه برود و از كشورش در مقابل دشمنان دفاع كند.
علي دوران نوجواني اش را سپري كرد و تحصيلات خود را تا سال تحصيلي 64-65 در پايه سوم راهنمايي در مدرسه شهيد قاسمي ادامه داد.


او درحالي كه فقط 16 سال داشت، آرزويش در جبهه ها محقق شده بود و همان سال عازم جبهه شد، علي حالا در جبهه هاي جنگ بود و در كنار ساير رزمندگان از كشورش دفاع مي كرد.

 

روز چهارم دي ماه سال 65 در منطقه ام الرصاص عراق آسماني شد و پيكر او مدت ها در منطقه باقي ماند و درست در همان ماهي كه به دنيا آمده بود در 19 بهمن سال 75 پس از تفحص پيكرش پيدا و در گلزار شهداي بندرعباس به خاك سپرده شد.

 

شهيد علي اكرامي در ابتداي وصيت نامه اش هدف از نوشتن را تسويه حساب با دنيا دانسته و آورده است: چون انسان هرزماني و هرآني كه در معرض خطر سقوط و صعود و مورد تهديد است و خطر صعود اين است كه با صعود انسان شيطان بيش تر سعي در نابوديش مي كند و براي انسان خطر محسوب مي شود.


وي در اين وصيت نامه خطاب به خواهران و برادرانش ادامه داده است: خواهران هرگز آن ساده پوشيدن و ساده زندگي كردن را از ياد مبريد چون تجملات انسان را از ياد خدا دور مي كند، برادرانم هرگز از خدمت در راه اسلام خستگي به خود راه مدهيد مانند قبل و حال سعي كنيد ديانت داشته باشيد.