
کانون های فرهنگی هنری برای جذب نوجونان و جوانان سراغ مدارس بروند
به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، فرخنده جلالی در دیدار اسلام خواجه یی مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، عملکرد این مجموعه را مثبت دانست و اظهار کرد: کانون های فرهنگی هنری با توجه به پتانسیل و ظرفیت هایی که در اختیار دارند عملکردشان در حوزه های مختلف رضایت بخش است.
وی از حضور کانون های فرهنگی هنری مساجد در مناطق مختلف شهری و روستایی استان به عنوان ویژگی برجسته این مجموعه یاد کرد و افزود: کانون ها به نمایندگی از حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی خدمات در خور توجهی را به جامعه هدف که عموما نسل جوان هستند در اقصی نقاط استان ارائه می دهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان، از آسیب های اجتماعی به عنوان چالش جدی نام برد و تاکید کرد: کانون های فرهنگی هنری با توجه به توانمندی هایی که دارند به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی برای جذب نوجوانان و جوانان به سراغ مدارس محلات حاشیه نشین و آسیب پذیر بروند.
وی بر اهتمام جدی کانون ها به امر آموزش به ویژه در حوزه مهارت های اجتماعی تاکید کرد و گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد پس از جذب نوجوانان و جوانان، دوره ها و کارگاه های آموزشی با محوریت مهارت های زندگی ویژه آنان برگزار کند.
وی بهره گیری از ظرفیت کارشناسان روانشناسی در برگزاری کارگاه های مشاوره ویژه نوجوانان و جوانان در حوزه های مختلف را ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و تاکید کرد: کانون های مساجد کارگاه هایی با موضوعات مختلف ازجمله مهارت کنترل خشم، مهارت حل مساله، تفکر خلاق و مهارت های ارتباطی ویژه نوجوانان و جوانان برگزار کنند.
اسلام خواجه یی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت های مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه های کانون های مساجد، به تشریح برنامه ها و سیاست های این ستاد در سال جاری پرداخت.
گفتنی است؛ یکهزار و 63 کانون فرهنگی هنری با بیش از 140 هزار نفر عضو نوجوان و جوان با مجوز رسمی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در سطح مساجد شهری و روستایی استان هرمزگان فعالیت می کنند.
شایان ذکر است؛ شورای عالی انقلاب پس از هشدارهای مقام معظم رهبری در رابطه با تهاجم فرهنگی در 18 اسفند سال 1372 طی مصوبه شماره 302 به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ماموریت داد تا در دل مساجد، کانون های فرهنگی هنری را برای جذب، تربیت و نگهداشت نوجوانان و جوانان در مساجد و واکسینه کردن آنها در برابر توطئه های دشمنان تاسیس کند.