ضرورت ورود خیرین به حوزه فرهنگ/خروجی فعالیت کانون های مساجد باید موجب کاهش آسیب های اجتماعی شود
ضرورت ورود خيرين به حوزه فرهنگ/خروجي فعاليت کانون هاي مساجد بايد موجب کاهش آسيب هاي اجتماعي شود

ضرورت ورود خیرین به حوزه فرهنگ/خروجی فعالیت کانون های مساجد باید موجب کاهش آسیب های اجتماعی شود

مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي هرمزگان ورود خيرين به حوزه فرهنگ را لازم و ضروري دانست و گفت: همان گونه که با ورود خيرين در حوزه مسجد سازي و مدرسه سازي شاهد اتفاقات بسيار مبارکي بوديم، در شرايط کنوني و هجمه هاي فرهنگي و جنگ شناختي دشمن نيز نياز است که خيرين به ياري حوزه فرهنگ بشتابند.
شناسه خبر : 66857 تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۰:۴۶

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، فرخنده جلالی در دیدار اسلام خواجه یی مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، اهتمام ویژه به حوزه کانون های فرهنگی هنری مساجد را یکی از اولویت های مهم کاری خود در مدیریت مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی  استان برشمرد و به تشریح نقش مسجد در طول تاریخ اسلام پرداخت.

 

وی با اشاره به کارکردهای متنوع مسجد، افزود: مساجد از صدر اسلام تاکنون همواره محل انجام امور عبادی، گردهمایی مسلمانان، حل اختلاف، انجام فعالیت های فرهنگی، آموزشی و کمک به نیازمندان بوده است و هنوز هم مساجد از قداست خاصی بین آحاد مردم برخوردار می باشند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان، از وجود کانون های فرهنگی هنری مساجد در اقصی نقاط استان به عنوان ظرفیتی بی بدیل نام برد و تاکید کرد: کانون ها برای جذب و نگهداشت نسل جوان باید ابتدا تیم پژوهشی تشکیل دهند و سپس بانک اطلاعی محله یا روستای محل فعالیت خود را بوجود آورند.

 

وی ادامه داد: تیم پژوهشی کانون ابتدا باید ظرفیت و توانمندی بومی منطقه و همچنین ذائقه نوجوانان و جوانان را شناسایی کند و سپس براساس علاقه مندی جامعه هدف، اقدام به برنامه ریزی و اجرای برنامه کند تا بتواند جذب حداکثری داشته باشد.

 

جلالی با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری در زمینه جذب نباید تنها به نوجوانان و جوان مسجدی اکتفا کنند، افزود: فعالان کانون ها باید با روی باز و گشاده به سمت نوجوانان و جوانانی بروند که به هر دلیلی تاکنون به مسجد نیامده اند و آنها را به فضای معنوی خانه امن الهی دعوت کنند.

 

وی پرداختن به هنرهایی همچون سرود و تئاتر را بسیار خوب دانست اما در عین حال تصریح کرد: فعالان کانون ها باید بدانند که هدف ما تنها اجرای سرود و نمایش نیست بلکه آنچه بیش از همه اهمیت دارد خروجی آثار است که باید موجب کاهش آسیب های اجتماعی شود.

 

دبیر شورای هماهنگی ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید از ابزار هنری برای کاهش آسیب اجتماعی به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

 

وی در ادامه ورود خیرین به حوزه فرهنگ را لازم و ضروری دانست و افزود: همان گونه که با ورود خیرین در حوزه مسجد سازی و مدرسه سازی شاهد اتفاقات بسیار مبارکی در سطح کشور بودیم، در شرایط کنونی و هجمه های فرهنگی و جنگ شناختی دشمن نیز نیاز است که خیرین به یاری حوزه فرهنگ بشتابند.

 

جلالی همچنین با بیان اینکه کانون ها باید به اقتصاد هنر هم توجه کنند، عنوان کرد: برگزاری دوره های آموزشی، تولید آثار فاخر هنری و بازاریابی و فروش آثار هنرمندان مسجدی باید در برنامه کانون ها باشد تا هنرمندان با فراغ بال به کار خود بپردازند.

 

وی ضمن اعلام حمایت مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از برنامه های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، گفت: بزودی با حضور در جمع کارکنان این مجموعه، از نزدیک اقدامات صورت گرفته را رصد خواهیم کرد.

 

اسلام خواجه یی، مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان نیز ضمن تبریک انتصاب سرکارخانم جلالی به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، گزارش جامعی از عملکرد این ستاد را ارائه کرد.