هرمزگان در حوزه «ارتقای شاخص‌های هنری ادبی» برگزیده شد
هرمزگان در حوزه «ارتقاي شاخص‌هاي هنري ادبي» برگزيده شد

هرمزگان در حوزه «ارتقای شاخص‌های هنری ادبی» برگزیده شد

حجت الاسلام و المسلمين ارزاني گفت: هرمزگان در بخش «ارتقاي شاخص هاي هنري ادبي» نخستين رويداد ملي فهما به عنوان استان برگزيده انتخاب و معرفي شد.
شناسه خبر : 14801 تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۳:۰۳

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای(فهما) از استان هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین « حبیب رضا ارزانی در ارتباط تصویری زنده با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، مدیر و کارکنان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان ضمن تبریک این موفقیت، اظهار کرد: ستاد هماهنگی کانون های مساجد هرمزگان با برخورداری از مدیری توانمند و همکاری پرتلاش، همگرا و همدل از ستادهای های ویژه و خوب است.

 

وی در پاسخ به مطالبه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان مبنی بر ارتقای سطح بندی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان از درجه یک به درجه دو، گفت: این موضوع را در نشست شورای برنامه ریزی ستاد مطرح خواهم کرد.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه اعضای کانون ها ولی نعمت ما هستند و همواره قدردان این عزیزان هستیم، افزود: همه مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد اهل سنت و شیعه در استان هرمزگان شبانه روز خالصانه برای توسعه فرهنگ و هنر تلاش می کنند.

 

وی با اشاره به اینکه هرمزگان در روزهای آغازین رویداد ملی فهما در رتبه های اول تا سوم بود و به نظر می رسید که به عنوان پایتخت فهما انتخاب شود، تصریح کرد: این ظرفیت در بین کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان وجود دارد که در سال 1401 به عنوان پایتخت فهمای کشور برگزیده شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین ارزانی با بیان اینکه کانون های مساجد می توانند در توسعه فرهنگ و هنر استان نقش بسزایی داسته باشند، گفت: پتانسیل و ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد عالی و بالاست که می توان از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده کرد.

 

وی با اشاره به عنایت ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد، افزود: طرح ملی سه شنبه های تکریم از 7 هفته پیش آغاز شده و هر هفته وزیر علی رغم برنامه های مختلف، در این برنامه شرکت می کند.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه از کنگره بین المللی امام سجاد(ع) به عنوان برند بسیار ارزشمند یاد کرد و گفت: در حوزه اجرای این رخداد بسیار خوب کار شده است و در حوزه عرضه نیز باید به گونه ای کار شود تا به عنوان برند در سطح جهان اسلام و حتی جهان معنویت مطرح شود.

 

وی افزود: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کنگره بین المللی امام سجاد(ع) را جدای از خود نمی داند هرچند این رخداد مهم محصول استان هرمزگان است و همه باید تلاش کنیم تا پرچم امام سجاد(ع) بالا برود.

 

رئیس ستاد فهمای کشور اضافه کرد: هم اکنون در حال رایزنی جهت برگزاری آیین اختتامیه دهمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع) در تهران می باشیم و درصدد هستیم تا از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس شورای اسلامی به عنوان سخنران در این آیین دعوت کنیم.

 

دکتر ارزانی در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز دومین دوره این رویداد از نیمه دوم سال 1400 بعد از محرم و صفر و همزمان با هفته وحدت خبرداد و اظهار کرد: کانون ها تا پایان سال فرصت دارند تا در محورهای تعیین شده با یکدیگر به رقابت بپردازند و در پایان سال پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران برای سال 1401 بر این اساس تعیین شود.

 

 وی به تشریح نحوه اجرای دومین دوره فهما پرداخت و گفت:  مدل کنونی در سه شبستان و 12 رواق تعریف شده و نزدیک به 90 درصد شاخص ها شناسایی شده و در حال بارگذاری در سامانه است.

 

« رضا کمالی زرکانی »، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز با اشاره به نقش و جایگاه شبکه سازی در دنیای کنونی، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از مدل های موفق شبکه سازی در دنیاست.

 

وی با بیان اینکه اهمیت شبکه عظیم کانون های فرهنگی هنری مساجد در آینده برای همگان روشن خواهد شد، افزود: در درجه بندی ستادهای استانی از زمانی که تعداد کانون های هرمزگان 200 باب بود تا امروز که از هزار و 54 باب فراتر رفته است، هرمزگان در درجه دوم قرار دارد و ارتقای به درجه یک می تواند انگیزه بیشتری در بین اعضای کانون ها ایجاد کند.

 

حجت الاسلام « احمد پهلوانی »، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان نیز گزارشی از عملکرد کانون ها در نخستین رویداد ملی فهما را ارائه کرد و گفت: از مجموع هزار و 54 کانون این استان بیش از 70 درصد در مناطق روستایی قرار دارند.